SLUŽBENO SU KRENULI UPISI!

Ako vam je u zadnje vrijeme upis u glazbenu školu bio na pameti, imamo vijesti koje će vas razveseliti! Službeno su počeli upisi u novu školsku godinu! Jedva čekamo sve nove polaznike koji će postati dio obitelji škole sretnih đaka i jedne od najnagrađivanijih privatnih glazbenih škola u Hrvatskoj. Stoga, donosimo vam sažeti pregled ključnih koraka i detalja oko procesa upisa. 

Upisi se odvijaju online i bez audicije i prijemnih ispita. Dakle, svi koji se žele upisati mogu to učiniti do popunjena naših upisnih kvota. Ukupno su dva upisna roka. Prvi je počeo ovoga mjeseca i trajat će do 17. srpnja. Onda nastupa drugi upisni rok koji traje do 31. kolovoza. Savjetujemo vam da osigurate svoje mjesto u prvom upisnom roku kada ima više slobodnih mjesta, a i kada je iznos upisnine niži u odnosu na druge rokove. Ako niste sigurni za koji program bi se odlučili, detaljno ih proučite OVDJE ili nam se javiti preko online obrasca ili maila. 

Ove godine smo dodatno digitalizirani cijeli proces pa nakon što se odlučite što ćete upisati, ispunite online upisnicu koju možete pronaći OVDJE. Nakon popunjavanja forme Upisnice, podaci za uplatu upisnine stižu na Vašu mail adresu. Naposljetku, potvrdu o uplati zajedno s kopijom Domovnice ili Rodnog lista pošaljite na mail tajnistvo@bonar.hr. 

I to je to! Ako imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica oko upisa, ne ustručavajte nam se javiti mailom ili telefonski. Tu smo da odgovorimo na sva vaša pitanja i olakšamo vam cijeli proces!