Maturalni koncerti naših učenica

U moru završnih koncerata i smotri krajem ove školske godine, one najposebnije koncerte koji se zauvijek pamte održale su naše učenice Ana Ciglenečki, Hui Di i Petra Rako.

Ana se oprostila od svog srednjoškolskog obrazovanja u klasi profesorice Ivane Divić prekrasnim koncertom koji se 17. lipnja održao u Hrvatskom društvu skladatelja. Njezinu izvedbu na oboi pratio je korepetitor Ivan Batoš. Istoga dana Hui Di je otpjevala svoj maturalni ispit u dvorani naše škole i tako stavila točku na i ovog i djela obrazovanja u klasi eminentne profesorice Darije Hreljanović koja je u svojoj dugogodišnjoj karijeri radila s velikim imenima i otkrila jednako tako velike talente. I Petra Rako, inače u klasi profesorice savjetnice Vesne Hajdin majstorski je odradila svoj maturalni ispit početkom lipnja uz pratnju korepetitorice Marte Karoline Cader-Pietrzak.

Želimo čestitati svakog od naših učenica i to ne samo na odličnim koncertima, nego i svemu što su postigle tijekom osnovne i srednje glazbene škole. Bio je užitak raditi s njima i gledati ih kako se razvijaju i stasaju u uspješne mlade glazbenice koje će sada svoje usavršavanje nastaviti izvan naše škole. Sve to ne bi uspjele bez njihovim profesora i profesorica pa čestitamo i njima na svemu što su postigli