Počeo je drugi upisni rok

Naša vrata i dalje su otvorena svim zaljubljenicima u glazbu i onima koji će to tek postati. Bez obzira što je krajem lipnja istekao prvi upisni rok, svi još mogu iskoristiti drugi rok koji je započeo 1. srpnja i koji traje sve do kraja kolovoza.

Upisati se mogu razni programi koji su namijenjeni baš svima. Od predškolskih programa namijenjenih za one najmlađe do programa za odrasle, uz sasvim individualizirani pristup u kojem se profesori nastoje što više prilagoditi svakog učeniku i iz njega izvući sav potencijal – ima ponešto za svakoga.

Ako niste sigurni koji programi i instrumenti su Vam sve na raspolaganju, to možete provjeriti OVDJE, a možete zatražiti i besplatni ogledni sat. Upis možete obaviti online tako što pošaljete potrebnu upisnu dokumentaciju putem maila na tajnistvo@bonar.hr.

Svi koji se prvi puta upisuju u našu školu, trebaju tako poslati ispunjenu upisnicu koja je također dostupna online, bankovnu potvrdu o uplati upisnine te kopiju Domovnice ili Rodnog lista. Odgovor o zaprimljenoj dokumentaciji i potvrdu o upisu također šaljemo na mail kroz nekoliko dana.

Za sva pitanja i nedoumice oko programa ili samog procesa upita, uvijek nam se možete obratiti putem istog maila.

Iskoristite priliku za vlastiti razvoj, druženje s vršnjacima i učenje novih vještina kao i rad s odličnim profesorima koji iza sebe imaju višegodišnje iskustvo i uvjerite se zašto smo jedna od najboljih privatnih glazbenih škola u zemlji. Postanite i vi dio škole sretnih đaka koja je namijenjena svima!