Rasturili smo na županijskom!

Županijska razina 61. Hrvatskog natjecanja učenika i studenata glazbe i plesa i ove se godine održavala u nekoliko gradova diljem Hrvatske, a naši su se učenici s njega vratili sa sjajnim rezultatima.

Gabrijel Lukenda natjecao se u kategoriji solfeggio (mentorica prof. Đurđa Pavlović) i kategoriji gitara (mentor prof. Antonio Rumenović) te je u objema osvojio prve nagrade. Lena Galov, također pod mentorskom palicom profesora Rumenovića osvojila je prvu nagradu u kategoriji gitare. I učenici klavirskog odjela bili su podjednako odlični. Matej Božić kome me mentorica profesorica Zorica Mihajlović, kao i Marta Bara (mentor prof. Mario Ričković) stigli su do prvih nagrada, dok je Noa Merlin osvojio treću nagradu.

Kapa do poda i velike čestitke svima, a posebno dobitnicima prvih nagrada za koje nema odmora jer ih već u travnju čeka državno natjecanje. Držimo im fige i odbrojavamo te ne sumnjamo da će i u velikoj završnici predstaviti sebe, svoj rad i svoje profesore onako kako oni najbolje znaju.